Bio je i ostao ljubimac delija, Zvezda ga nije zaboravila (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2018, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bio je i ostao ljubimac ''delija'', Zvezda ga nije zaboravila (foto)

Danas mu je rođendan...

Sjajni američki plejmejker Markus Vilijams bio je jedan od ključnih igrača Zvezdine šampionske generacije od pre četiri godine, koja je započela još uvek aktuelnu dominaciju crveno-belih na domaćij sceni.

Ostao je omiljen među navijačima, iako njegov kasniji povratak u Zvezdu nije protekao prema očekivanjima.

Danas mu je 33. rođendan, pa se Crvena zvezda tim povodom oglasila na društvenim mrežama:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
''Danas rođendan proslavlja košarkaš koji je svojim potezima i asistencijama osvojio srca navijača! Odigrao je 80 utakmica, postigao 684 poena, zabeležio 391 asistenciju i dao veliki doprinos u osvajanju tri trofeja'', poručuju iz Zvezde.

-

Danas rođendan proslavlja košarkaš koji je svojim potezima i asistencijama osvojio srca navijača! Odigrao je 80 utakmica, postigao 684 poena, zabeležio 391 asistenciju i dao veliki doprinos u osvajanju tri trofeja! 🏀🔴⚪️

Happy birthday, MWilly 🎂#CrvenoBelaPorodica #kkcz pic.twitter.com/F4HZg0kx6g

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) December 3, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.