Bili Spanulis protiv Zvezde prekinuo neverovatan niz! (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Mar.2017, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bili Spanulis protiv Zvezde prekinuo neverovatan niz! (foto)

U susretu 27. kola Evrolige između Crvene zvezde mts i Olimpijakos, iskusni grčki plej nije uspeo nešto što mu je za rukom pošlo puno puta u prošlosti.

Olimpijakos je savladao Crvenu zvezdu mts, utakmica je odlučena u produžetku, a rešio ju je Printezis poenima na tri sekunde do kraja.

Pred početak susreta Vasilis Spanulis je bio pod znakom pitanja zbog povrede, ali je na kraju ipak zaigrao u "Kombank areni".

Ipak, nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uspeo da napravi nikakav učinak na terenu, kako se nije upisao u listu strelaca.

On je šutirao 0/3 iz igre i to je prvi put da grčki plejmejker nije uspeo da upiše poene na jednoj utakmici nekog evropskog kupa, nakon niza od 243 susreta u kojima mu je to pošlo za rukom.

Preciznije, on je do juče sve od 11. novembra 2003. godine uspevao da upiše makar jedan poen na utakmicama na međunarodnoj sceni u klupskoj košarci. Sve je krenulo kada je nosio dres Marusija u meču sa češkim Nimbrukom, u okviru Evrokupa.

1st time after 243 @EuroLeague games Spanoulis went scoreless! Last time didn't score at Euro Cup game was Nov.11,2003 (Marousi-Nymburk) pic.twitter.com/x4KiZ8cfUC

— Yannis Psarakis (@YPsar) 22. март 2017.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.