Bez vozačke i 200 na sat, sa dvoje dece u kolima: Jovani Đorđević preti zatvorska kazna

Izvor: B92, 16.Feb.2022, 12:25

Bez vozačke i 200 na sat, sa dvoje dece u kolima: Jovani Đorđević preti zatvorska kazna

Supruga nekadašnjeg reprezentativca Srbije i fudbalera Crvene zvezde Filipa Đorđevića Jovana Švonja (31) napravila je više prekršaja u noći između utorka i srede oko 1.20 na putu Beograd–Šid, nezvanično saznaju domaći mediji.

Kako prenose domaći mediji, policija je na teritoriji Novog Beograda tokom noći zaustavila automobil marke BMW kojim je nekadašnja manekenka upravljala brzinom od 196 kilometara na čas i to na na delu puta gde je ograničenje brzine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 80 kilometara na čas.

Daljom kontrolom utvrđeno je da joj je istekla vozačka dozvola, a sa njom u automobilu bila su i maloletna deca stara 4 i 6 godina.

Protiv nje će biti podnete odgovarajuće krivične prijave.

Srpski mediji međutim saznaju da joj prema Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima i prema članu 330 preti kazna zatvora od najmanje 15 dana ili novčana kazna od 120.000 dinara, 14 kaznenih poena i oduzimanje vozačke na nekoliko meseci.

Srpska manekenka Jovana Đorđević inače slovi za jednu od najzgodnijih žena fudbalera.

Lepa Novosađanka je često u žiži interesovanja srpskih i italijanskih medija, gde njen suprug i nekadašnji reprezentativac Srbije Filip Đorđević igra već godinama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Manekenka Jovana Švonja divljala BMW-om, vozila 196 na sat bez vozačka i sa dvoje maloletne dece

Izvor: Luftika.rs, 16.Feb.2022

Supruga nekadašnjeg reprezentativca Srbije i fudbalera Crvene zvezde Filipa Đorđevića Jovana Švonja (31) napravila je više prekršaja u noći između utorka i srede oko 1.20 na putu Beograd – Šid, nezvanično saznaje Alo.. Policija je na teritoriji Novog Beograda, tokom noći kako prenose mediji,...

Nastavak na Luftika.rs...

Srpska manekenka divljala auto-putem sa dvoje maloletne dece

Izvor: Tracara.com, 16.Feb.2022

Supruga nekadašnjeg reprezentativca Srbije i fudbalera Crvene zvezde Filipa Đorđevića, Jovana Švonja napravila je više prekršaja u noći između utorka i srede oko 1.20 na putu Beograd – Šid, nezvanično saznaje Alo. Policija je na teritoriji Novog Beograda, podsetimo, tokom noći zaustavila...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.