Bez publike i na meču Radnički Niš – Crvena zvezda?!

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Sep.2012, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez publike i na meču Radnički Niš – Crvena zvezda?!

Radnički iz Niša zatražio je od Fudbalskog saveza Srbije da ukine Crvenoj zvezdi zabranu organizovanog dolaska navijača na utakmice, kako bi u sredu u šesnaestini finala kupa mogao da gostima prodaje ulaznice.
Ako komisija FSS ne usliši molbu, na „Čairu“ će se okupiti rukovodstvo Radničkog da bi razmotrilo mogućnost da se utakmica igra – bez prisustva gledalaca!
Kazna izrečena Crvenoj zvezdi posle tuče navijača na gostovanju kragujevačkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Radničkom uslovila je odluku Hajduka da minule subote zaključa tribine, jer se rukovodstvo kluba izjasnilo da nije kadro da sprovede odluku o zabrani organizovanog ulaska na stadion i navijanja pristalica crveno–belih.
Koliko će Crvena zvezda biti kažnjena i da li će dobrovoljno organizovana utakmica Hajduka bez publike biti računata, biće poznato u utorak, kad se o tome izjasni Disciplinska komisija FSS. Suspenzija se odnosi na sve utakmice koja Crvena zvezda igra u Srbiji, pa sada i Nišlije čekaju odluku.
Da li će navijači Crvene zvezde moći u sredu na „Čair“, redom zavisi prvo od Disciplinske komisije FSS, a potom i od rukovodstva Radničkog.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez publike i na meču Radnički Niš – Crvena zvezda?

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Sep.2012

Radnički iz Niša zatražio je od Fudbalskog saveza Srbije da ukine Crvenoj zvezdi zabranu organizovanog dolaska navijača na utakmice, kako bi u sredu u šesnaestini finala kupa mogao da gostima prodaje ulaznice.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Kup: CZ u Nišu, Proleter u Humskoj

Izvor: B92, 25.Sep.2012, 10:10

U sredu se igraju utakmice šesnaestine finala fudbalskog Kupa Srbije, a u derbiju runde branilac trofeja Crvena zvezda gostuje u Nišu Radničkom...Aktuelni šampion Srbije Partizan dočekuje Proleter iz Novog Sada od 18.00 časova. Rundu će otvoriti duel Kovačevca i kulskog Hajduka od 14 sati...Svi...

Nastavak na B92...

Disciplinska komisija FSS: Zvezda može sa navijačima u Niš

Izvor: MozzartSport.com, 25.Sep.2012

U prostorijama FS Srbije danas je održana sednica Disciplinske komisije, kojom je predsedavao Slobodan Pajović. Na sednici je određena kazna Fudbalskom klubu Crvena zvezda - jedna utakmica zabrane prisustva navijača u gostima - koja je odrađena u meču protiv Hajduka u Kuli. Zvezdi je, takođe,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.