Izvor: MozzartSport.com, 03.Nov.2020, 19:38

Benu krenulo na svim poljima: Ima zicer sa Komorskim Ostrvima da napravi istorijski rezultat

Krilni fudbaler Crvene zvezde pozvan za dvoboj protiv Kenije

 Dugo je tražio formu El Fardu Ben, ali ga je u poslednjih mesec dana baš krenulo. Posle dva gola u mreži Slovan Libereca Zvezdin stranac je uvršten u najbolji tim prvog kola Liga Evrope, zatim je u Surdulici stigao do devetog ovosezonskog pogotka, čime se izjadnačio sa Mirkom Ivanićem na listi najboljih Zvezdinih strelaca.

Krenulo ga je i na drugom frontu. Onom reprezentativnom. Već godinama >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << El Fardu Ben je neizostavni član najboljeg tima Komorskih Ostrva. I sada je Ben dobio poziv za novembarski ciklus, i biće to sasvim sigurno najznačajniji meč za Zvezdinog ofanzivca u reprezentativnoj karijeri.

Komori su najveće iznenađenje kvalifikacija za Kup afričkih nacija, koji je na programu leta naredne godine. Nedavno su napravili dve velike senzacije. Savladali su Togo i remizirali sa jednom od najboljih afričkih selekcija Egiptom.

Trenutno su Komori prvi u grupi sa četiri boda, dok su Kenija i Egipat osvojili dva. Na začelju je Togo sa samo jednim osvojenim bodom. Plasman na završni turnir osiguraće prve dve selekcije.

U slučaju maksimalnog učinka Ben i kompanija, koji predvodi Amir Abdu, bili bi blizu velikog rezultata. Nikada mala ostrvska država u Indijskom okeanu nije bila ni blizu plasmana na Kup Afričkih nacija.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.