Bejzbolkama pretukli Milovana Bojića!

Izvor: BKTV News, 11.Maj.2013, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bejzbolkama pretukli Milovana Bojića!

Milovan Bojić, bivši ministar zdravlja, pretučen je u parku u blizini stadiona Crvene zvezde, saznaju beogradski mediji.
Milovan Bojić
Kako navodi ”Telegraf.rs”, Milovan Bojić je pretučen u Ulici Ljutice Bogdana ispred broja 2 u parkiću preko puta beogradske “Marakane”, a zbog zadobijenih povreda hitno je prebačen kolima Hitne pomoći u Urgentni centar.
Bojića su napala tri mladića bejzbol palicama i oteli su mu oko 200.000 dinara i lična >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << dokumenta, a napadači su pobegli “golfom” sa italijanskim tablicama, tvrdi ”Telegraf”. Bivšeg ministra zdravlja su odbranili mladići koji su došli iz pravca Zvezdinog stadiona.
Portparol Hitne pomoći dr. Nada Macura kazala je za taj portal da je Milovan Bojić zadobio povrede glave i hitno je prevezen na Urgentni centar.
”Pretučeni Milovan Bojić zadobio je povrede glave, konstatovane su mu poderotine na licu i sumnja se da mu je polomljena jagodična kost, pa je prevezen na Urgentni centar radi daljeg saniranja povreda”, kaže Macura.
Izvor: telegraf.rs
Tweet
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

"Delije" spasle Milovana Bojića od smrti

Izvor: Blic, 12.Maj.2013, 13:16

Milovana Bojića (58), bivšeg ministra zdravlja, brutalno je pretukla trojica razbojnika bejzbol palicama i oteli mu torbicu sa oko 200.000 dinara u parku u Ljutice Bogdana. Njega je smrti spasila grupa “Delija” koja je prolazila ka “Marakani” i koji su gađajući ciglama oterali pljačkaše....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.