Basta: Nikada nisam igrao bolje u karijeri

Izvor: Blic, 08.Jan.2012, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Basta: Nikada nisam igrao bolje u karijeri

Srpski fudbaler Dušan Basta, koji izrasta u jednog od ključnih igrača u ekipi Udinezea, rekao je posle meča sa Ćezenom da trenutno pruža najbolje partije u svojoj karijeri

Ekipa sa Frijulija nastavila je sa odličnim izdanjima i u ovoj godini, a srpski defanzivac je na prelep način postigao treći gol u trijumfu od 4:1.

"Nikada u karijeri nisam igrao ovako dobro, osim možda u periodu kada sam nastupao za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Crvenu zvezdu i zbog toga sam veoma srećan. Na utakmici sa Ćezenom, kada sam uzeo loptu i pogledao ka golu, bilo je lakše reći šta treba da se uradi, nego to učiniti. Sada idemo ka tome da osvojimo 40 bodova i onda ćemo se zabavljati”, rekao je nekadašnji desni bek beogradskih crveno-belih.

Kako trener tima iz Udina Frančesko Gvidolin forsira formaciju 3-5-2, Basta pokriva celu desnu stranu što mu omogućava da se često ubacuje u napad, pa je ove sezone već četiri puta zatresao mrežu.

Povezane vesti: Basta odveo Udineze na vrh, Radovanović golom zaustavio Napoli, Milan stao /video/ Basta: Vraćam se na teren

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.