Bakljada Delija opet začinjena Zvezdinim golom! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2016, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bakljada ''Delija'' opet začinjena Zvezdinim golom! (video)

Baš kao i u onom ''rođendanskom'' trijumfu protiv Jagodine...

Podsetimo, pre dve nedelje, ona spektakularna bakljada navijača Crvene zvezde trebalo je da u 71. minutu meča sa Jagodinom označi proslavu 71. rođendana kluba, a baš u tom trenutku Aleksandar Katai je postigao vodeći gol za crveno-bele.

Slična situacija i večeras, na početku drugog poluvremena meča između Zvezde i Spartaka (4-0).
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Ponovo ''bakljada'' najvatrenijih navijača Crvene zvezde, koja je ponovo začinjena golom. Ovoga puta, strelac je bio Mihailo Ristić.

Njegov gol u tim trenucima pogledajte OVDE, a u prilogu su detalji sa severne tribine.


Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Fernando, gledaš li Zvezdine utakmice?

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2016

To se već nedeljama unazad pita i Zvezdin ''bombarder'' Luis Ibanjez....Posle večerašnje ubedljive pobede Crvene zvezde nad Spartakom na Marakani od 4:0, dvostruki strelac za crveno-bele Luis Ibanjez je izrazio zadovoljstvo što je njegov tim dostigao broj uzastopnih pobeda (23) generacije koju je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.