Fernando, gledaš li Zvezdine utakmice?

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2016, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fernando, gledaš li Zvezdine utakmice?

To se već nedeljama unazad pita i Zvezdin ''bombarder'' Luis Ibanjez...

Posle večerašnje ubedljive pobede Crvene zvezde nad Spartakom na Marakani od 4:0, dvostruki strelac za crveno-bele Luis Ibanjez je izrazio zadovoljstvo što je njegov tim dostigao broj uzastopnih pobeda (23) generacije koju je svojevremeno predvodio sa klupe Slavoljub Muslin, ali se posebno osvrnuo na svog saigrača Uga Vijeru.

Podsetimo, Portugalac je iznudio oba jedanaesterca >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koja je Ibanjez pretvorio u golove, a osim toga se i sam upisao u strelce tokom drugog pouvremena.

Zbog toga, Ibanjez se u izjavi za zvanični klupski sajt upitao zbog čega selektor Portugala Fernando Santoš ne zove Vijeru u nacionalni tim te zemlje.

''Pokazao je i na ovoj utakmici da treba da dobije poziv za reprezentaciju. Ne razumem zašto ga nisu pozvali da igra za Portugal, ali svakodnevno mu govorim da nastavi da trenira, još i više, i da će poziv morati da usledi'', izjavio je Ibanjez.

O samoj utakmici nije imalo da se kaže mnogo novog u odnosu na prethodne...

''Svaka ekipa dođe ovde da se brani, izdrže koliko mogu, a čim povedemo i čim se otvore, nama je lakše. Videli ste, odmah smo dali još tri gola i sve je bilo puno bolje'', zaključio je Ibanjez.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

LUIS IBANJEZ U NEVERICI: Zašto Vijeira još ne igra za reprezentacijul?!

Izvor: HotSport.rs, 20.Mar.2016, 11:59

Zvezdin levonogi Argentinac ne krije da ne razume selektora Portugala.. . . Nakon pobede nad Spartakom iz Subotice, Luis Ibanjez je u izjavi za zvanični sajt kluba rekao da je srećan zbog ulaska u istoriju kluba:. – Srećan sam jer smo, zajedno sa našim trenerom, uspeli da izjednačimo rekord koji...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.