Bajković o Rajkoviću: Mali je baš dobar, on i Vesić su budućnost

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Jan.2014, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajković o Rajkoviću: Mali je baš dobar, on i Vesić su budućnost

Boban Bajković je nastavio tradiciju. Ni ove pripreme ne prolaze bez odbranjenog penala Crvene zvezde.
(FOTO: FK Crvena zvezda)
Uvek branim po jedan-dva. Sećam se da sam to učinio protiv Šahtjora, ali i kad je Sale Janković bio trener – naglasio je Bajković.
Brojite li „skinute“ penale?
Ne. Sećam se samo najvažnijih. Ne volim ih, ali znače >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << na polju samopouzdanja.
Defanzivci su ponovili jesenje kikseve?
Bolje je da greše sada nego u prvenstvu.
Koliko ste zadovoljni prvom fazom priprema?
Sve je bilo kako smo očekivali. Svaki trening smo odradili maksimalno, vidi se veliki napredak. Kroz drugi deo i utakmice iskristalisaće se najbolji sastav.
Zlatni omladinac Rajković vam je ozbiljna konkurencija?
Mali je baš dobar. Još bolji je nego kad je došao, samo neka nastavi ovako da radi. Zvezda posle mog odlaska ne mora da brine, Rajković i Vesić su budućnost kluba. Miloš ne bi trebalo da klone posle jedne greške, događa se to i Bufonu.
Ostajete do leta u Zvezdi?
Tu sam do kraja života, Zvezdin sam čovek. Znam da će doći dan da se rastanemo, nekad se mora poći za novcem. Sada mislim samo na osvajanje titule.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Martinović: Naš jedini cilj je titula

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Jan.2014

Pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku, defanzivac Novak Martinović, pred kraj jesenje polusezone bio je primoran da ode na operaciju prepona.. (FOTO: FK Crvena zvezda). Povreda koja ga je mučila još od sredine prvog dela sezone, ispostavilo se, nije mogla drugačije da se zaleči osim...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.