Zvezda brani trofej, Radnički blagi favorit

Izvor: RTS, 28.Jan.2014, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda brani trofej, Radnički blagi favorit

Trener vaterpolista Crvene zvezde Dejan Savić rekao je pred finalni turnir Kupa srbije, da njegova ekipa želi da odbrani trofej, ali i dodao da je Radnički iz Kragujevca "blagi favorit".

Pred finalni turnir Kupa Srbije, trener vaterpolista Crvene zvezde Dejan Savić poručuje da njegovi igrači da sačuvaju pehar u svojim vitrinama ali da je su Kragujevčani "blagi favoriti".

"Crvena zvezda u Kup ulazi sa velikim ambicijama, ne krijemo da ćemo pokušati da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odbranimo trofej. U polufinalu smo favoriti, ali u prvoj utakmici protiv Vojvodine u prvenstvu smo pokazali određene slabosti, a Vojvodina veliku želju i motivaciju da igra protiv nas. Ponavljam, ambicije su visoke, idemo na prvo mesto", rekao je Savić novinarima u prostorijama Vaterpolo saveza Srbije.

Finalni turnir Kupa Srbije održaće se na bazenu na Tašmajdanu. U subotu u

18.15 igraju Vojvodina - Crvena zvezda, a dva sata kasnije počinje duel Radničkog iz Kragujevca i Partizana.

Savić je ocenio da će meč Partizana i Radničkog sigurno biti zanimljiviji, ali i da smatra da je zbog dobrih igara na poslednjim utakmicama Radnički favorit za osvajanje trofeja.

Trener Vojvodine Dejan Stanojević rekao je da su u njegovoj ekipi vrlo realni gde im je mesto kada je reč o kvalitetu ekipa na završnom turniru Kupa Srbije.

"Upravo zbog toga moji igrači moraju da imaju veću želju i da pokušamo da u toj utakmici iskoristimo svaku šansu koja nam se ukaže i da nateramo Zvezdu da pokaže svoj kvalitet i da, ako treba, upravo taj kvalitet bude razlika u rezultatu", rekao je Stanojević.

Trener je dodao da njegova ekipa mora da bude agresivna od prvog do poslednjeg minuta i da će to tražiti od svojih igrača.

"Tražiću od njih da ne gledaju na semafor, nego da igraju", rekao je Stanojević.

Trener Partizana Vladimir Vujasinović rekao je da crno-beli žele da ponove rezultat od 2013. godine.

"I nama su ambicije visoke, spremali smo se dosta i želimo da ponovimo prošlogodišnji uspeh kada igrali finale protiv Zvezde. Ne želim da pretim Radničkom, ali mi gledamo sebe i vaspitavamo igrače da u svaku utakmicu, bez obzira ko je protivnik, ulaze sa željom da se ta utakmica i dobije. Nadam se da ćemo u subotu odigrati najbolju utakmicu u dosadašnjem toku sezone", rekao je Vujasinović.

Partizan i Radnički su prethodnog vikenda igrali u prvenstvu, a Kragujevčani su ubedljivo pobedili crno-bele na Banjici 9:2.

Direktor Radničkog Jugoslav Vasović rekao je da Partizan nije ono što je prikazao na prethodnoj utakmici.

"Čekaju nas tri lepe utakmice, pre svega neizvesne. Mi razmišljamo samo o Partizanu i bez obzira na prethodnu utakmicu nadam se da ćemo ponovo pobediti. Partizan nije ono što ste videli u subotu", rekao je Vasović.

Prema njegovim rečima, u drugom polufinalu Zvezda je favorit protiv Vojvodine.

Finalna utakmica Kupa igra se u nedelju od 20.15.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bajković o Rajkoviću: Mali je baš dobar, on i Vesić su budućnost

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Jan.2014, 10:40

Boban Bajković je nastavio tradiciju. Ni ove pripreme ne prolaze bez odbranjenog penala Crvene zvezde.. (FOTO: FK Crvena zvezda). – Uvek branim po jedan-dva. Sećam se da sam to učinio protiv Šahtjora, ali i kad je Sale Janković bio trener – naglasio je Bajković.. Brojite li „skinute“ penale?. –...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.