Izvor: Piplmetar.rs, 20.Maj.2023, 00:31

Baharova oproštajna poruka za Haifu

Autor: Aleksandar Obrenović

petak 19.05.2023.

15:15

Izvor: Sportske.net


Barak Bahar je novi trener Crvene zvezde
Ovaj izraelski stručnjak je veoma mlad, perspektivan, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Crvena zvezda će biti najveći klub u kom je do sada radio. 
Šta je imao da kaže svima u Haifi po završenom poslu?
„Iako odlazim iz kluba, ne znači da ću se razdvajati. Zajedno smo išli na jedno putovanje. Bile tu to prelepe tri godine. Tri uzbudljive, nezaboravne godine. Hvala svima koji su bili deo ovog putovanja. Učinili ste da se osećam kao deo porodice“, rekao je Bahar. 
Posebna zahvalnost je za navijače. 
„Na kraju, hvala svima, svim navijačima, koji su nas gurali napred, koji su nas hrabrili, koji su bili sa nama u svim situacijama. Nemoguće je da zagrlim svakoga od vas, zato ću završiti jednom rečju, a to je ljubav„, rekao je Bahar. 


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Baharova primanja? Otkriveno je, a bonus za osminu finala LŠ je veći od plate!

Izvor: Piplmetar.rs, 20.Maj.2023

Autor: Aleksandar Obrenović . . petak 19.05.2023. . . 14:44 . . Izvor: Sportske.net ...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.