Izvor: Piplmetar.rs, 20.Maj.2023, 00:31

Baharova primanja? Otkriveno je, a bonus za osminu finala LŠ je veći od plate!

Autor: Aleksandar Obrenović

petak 19.05.2023.

14:44

Izvor: Sportske.net


Crvena zvezda je definitivno rešila pitanje trenera za sledeću sezonu. 
Prema saznanjima „Informera“, Barak >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Bahar će imati 700 hiljada evra za jednu sezonu, a ugovor je potpisan na tri, što znači da će sigurno imati 2,1 milion evra. Pored toga, njegovi pomoćnici koji će doći sa njim, imaće pola miliona evra za sezonu. 
Što se tiče bonusa, kako prenosi isti izvor, Bahar bi mogao da dobije ogromnu sumu ako prođe u nokaut fazu LŠ (veću od plate), ali je to ostala poslovna tajna. 
Nešto manji bonusi su za osvajanje prvenstva, prolazak u prolećni deo Lige Evrope i Kup. 
Koliko je Zvezda platila obeštećenje?
Zvezda je prevashodno ponudila 200 hiljada evra, a Makabi je tražio oko milion. Suma je navodno bliža onome što je Zvezda ponudila, ali su se našli negde na sredini…


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.