Izvor: Piplmetar.rs, 28.Jun.2023, 23:30

Baharov dolazak = nova šansa za Gobeljića?

Iskusni desni bek Crvene zvezde Marko Gobeljić je tokom prolećnog dela prošle sezone potpuno pao u senku Argentinca Aleksa Viga koji je bio prvi izbor tadašnjeg trenera Miloša Milojevića, ali ono što je bilo neočekivano, to je da i kada Vigo nije igrao, prednost u odnosu na Gobeljića imao je i Lazar Nikolić.
Zbog toga se pre početka aktuelnih priprema za novu sezonu očekivalo da će Gobeljić ovog leta posle šest trofejnih godina napustiti Crvenu zvezdu, iako mu ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ističe tek narednog juna, a da mu klub neće praviti smetnje oko obeštećenja ukoliko stigne adekvatna ponuda.
Ne sumnjamo da bi Gobeljić najviše voleo da ostane u Zvezdi, a u prilog tome i njegov današnji nastup u prvoj pripremnoj utakmici protiv selekcije Užica, kada je postigao i gol u pobedi Crvene zvezde od 3:1.
Dolazak novog trenera Baraka Bahara bi mogao da bude nova Gobeljićeva šansa da vrati “izgubljenu“ minutažu, a posle današnjeg odličnog starta tridesetogodišnji fudbaler će sigurno biti još motivisaniji da se nametne novom šefu struke, pogotovo jer će Zvezda na jesen igrati u grupnoj fazi Lige šampiona.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Košarkaš Crvene zvezde Hasan Martin nastavlja igračku karijeru u Japanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jun.2023, 09:57

Dosadašnji košarkaš Crvene zvezde Hasan Martin nastaviće karijeru u japanskoj ekipi Šimano Suzano Medžik, objavio je na društvenim mrežama menadžer američkog igrača Miško Ražnatović. Martin (27) je prošle sezone za Crvenu zvezdu u Evroligi odigrao 23 utakmice, a prosečno je postizao 4,9...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.