Bahar staložen posle prvog zvaničnog trijumfa, Batak našao dobre stvari u porazu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 22:26

Bahar staložen posle prvog zvaničnog trijumfa, Batak našao dobre stvari u porazu

Ubedljiva pobeda Zvezde.

Crvena zvezda je u prvom kolu Superlige Srbije protiv Vojvodine zabeležila pobedu rezultatom 5:0 i na najbolji mogući način započela misiju odbrane titule. Meč na stadionu "Rajko Mitić" obeležili su i penal za domaće, crveni karton za Vojvodinu i autogol gostiju, a Zvezda je znala da iskoristi sve poklone i stigne do važnog trijumfa na otvaranju.

Radoslav Batak, strateg gostiju, našao je dobre strane u porazu.

- Objektivno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo je i dobrih stvari. Rano dobijen crveni karton, ali imali smo dva debitanta, to je važno. Mislim da smo i sa 10 igrača bili hrabri, pokušavali da dođemo do gola. Kad jedna Fiorentina primi 5 golova, onda je i nama teško sa igračem manje. Pozivam navijače da nas podrže u Evropi - ističe Batak.

Barak Bahar je pobedom debitovao u zvaničnim mečevima na klupi Zvezde.

- Volimo da pobeđujemo, želim da igramo bolje. Crveni karton, penal, neke stvari moramo bolje. Imamo još mnogo posla. Drugačije je sve, prva zvanična utakmica, važno je pobediti, a moramo na isti način nastaviti već u narednim - rekao je Bahar.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Anja Pavićević glumica i ćerka košarkaškog stručnjaka Đorđija
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.