Bahar pristao na dogovor – evo koliko će novca dobiti za otkaz

Izvor: B92, 21.Dec.2023, 10:48

Bahar pristao na dogovor – evo koliko će novca dobiti za otkaz

Crvena zvezda je ekspresno otpustila trenera Bahaka Bahara nakon poraza u 171. "večitom" derbiju (2:1), a odmah se povela polemika koliko će novca dobiti.

Izraelski stručnjak je letos u Ljutice Bogdana doveden na trogodišnji ugovor po kom je trebalo da zaradi 3.600.000 evra.

Dakle, 1.200.000 evra po godini i pojedini mediji su objavili da je to novac koji će Bahar potraživati od, sada već, bivšeg kluba.

Međutim, iz Zvezde su se oglasili i potvrdili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da to nije tačno, već da je Izraelac pristao na dogovor, te su objavili tačnu sumu.

Bahar će, konkretno, biti plaćen zaključno sa decembrom, koliko je i radio, što znači da će dobiti oko 600.000 evra.

Još uvek nije poznato za koliko se na crveno-belu klupu vratio Vladan Milojević, koji će pokušati da ponovo izdigne Zvezd, kao što je to učinio u periodu od 2017. do 2019. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.