BUM - Zvezda angažovala plejmejkera! (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2018, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUM - Zvezda angažovala plejmejkera! (foto)

Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s obradovao je u petak svoje navijače još jednim pojačanjem, sedmim ovoga leta!

Aktuelni šampion Srbije rešio je jedno od gorućih pitanja vezano za jačanje tima koji će u nastupajućoj sezoni napasti trofeje na četiri fronta.

Crvena zvezda mt:s saopštila je tokom popodneva da je angažovala doskorašnjeg plejmejkera Lokomotive Kubanj iz Krasnodara >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Džoa Raglanda (28, 182 cm)!

Amerikanac koji ima pasoš Liberije počeo je evropsku karijeru u Mursiji 2012. godine, a od tog momenta nosio je još dres Kantua, Armanija, Pinar Karšijake, Avelina i Lokomotive Kubanj.

Treba naglasiti da Ragland na Mali Kalemegdan stiže kao organizator igre ali i da mu nije nepoznanica igranje na poziciji "dva".

Tokom prethodne sezone Amerikanac je odigrao 18 mečeva za Obradovićev tim u Evrokupu i pritom beležio prosek od 11,7 poena i 3,7 asistencija.

U regionalnoj VTB ligi Džo Ragland je prosečno postizao 12,0 poena i beležio 3,8 asistencija.

Podsećamo, Crvena zvezda mt:s angažovala je pre Džoa Raglanda centre Majkla Odža, Maika Cirbesa i Dušana Ristića, ali i iskusnog Stratosa Perperoglua i Senegalca Mohamada Fajea. Pre svih pobrojanih igrača angažovan je bek Bili Beron.

Američki plejmejker Joe Ragland, novo je pojačanje KK Crvena zvezd mts! https://t.co/smhXWG00Xy

Welcome Joe! ✍🏼🔴⚪️#kkcz #Zvezdas #WeAreTheTeam pic.twitter.com/83JFVeWAHh

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) 10. август 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kako je Reglandov pasoš pokvario transfer u Zenit i Zvezdi otvorio put?

Izvor: MozzartSport.com, 11.Avg.2018, 14:55

Poput groma iz vedra neba odjeknula je vest da je Crvena zvezda angažovala dojučerašnjeg plejmejkera Lokomotive iz Krasnodara Džoa Reglanda. Srpski šampion je ovim potpisom bar delimično rešio pitanje organizacije igre za novu sezonu, što bi teoretski moglo da dovede do toga da crveno-beli u...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.