Izvor: HotSport.rs, 08.Nov.2015, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUM, BUM, FENER: Kalinić i Veseli čupali obruče, Bogdan izvadio dozvolu za rafalnu paljbu (VIDEO)

Fenerbahče je posle Crvene zvezde savladao i Banvit u turskom šampionatu uz odlične partije i poteze srpskih igrača.

Fenerbahče je sa 84:75 (20:17, 23:17, 21:30, 20:11) slavio protiv Banvita na svom parketu, što bi uz par pobeda u Evroligi moglo da znači da se četa Željka Obradovića vraća u željenu formu.
Najbolji na meču bio je bivši košarkaš Partizana Bogdan Bogdanović koji je ubacio 17 poena uz nekoliko dalekometnih >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << pogodaka sa distance, u svom stilu.
Jan Veseli je, standardno, ponovo bio dvocifren sa 12 poena i tri skoka, ali je uz to u svoje statističke kolone upisao i čak pet blokada. Evo jedne od njih kojom je ‘zaključao’ svoj obruč.


 
Ako ste se upitali da li može da prođe jedna utakmica bez jednog strahovitog zakucavanja Jana Veselog, odgovor je – NE.

 

Nikola Kalinić nije bio tako košgeterski raspoložen, ali jeste u jednoj kontri kada ga je Bogdanović proigrao za silovito zakucavanje.

Željko Obradović sigurno sada može biti znatno zadovoljniji.
The post BUM, BUM, FENER: Kalinić i Veseli čupali obruče, Bogdan izvadio dozvolu za rafalnu paljbu (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Evroliga,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

"SRPSKI" FENER LIDER Bogdan najefikasniji, Kalinić zakucavao /VIDEO/

Izvor: Blic, 08.Nov.2015

Košarkaši Fenerbahčea savladali su Banvit sa 84:75 (20:17, 23:17, 21:30, 20:11) u okviru petog kola turskog šampionata...Tokom celog meča domaći su kontrolisali igru, mali pad desio se samo u trećoj deonici ali nije bitno uticao na rezultat...Naš reprezentativac Bogdan Bodganović bio je najefikasniji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.