BG: Advokatu bačena kiselina u lice

Izvor: B92, 10.Apr.2013, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Advokatu bačena kiselina u lice

Beograd -- Kako nezvanično saznaje B92, beogradskom advokatu Milanu Vujinu večeras je bačena kiselina u lice.

Incident se dogodio nešto posle 20 časova i Vujin je, nakon ukazane prve pomoći, prebačen na Institut za očne bolesti KCS u Pasterovoj.

Prema prvim informacijama, Vujinu vid nije bio oštećen. Inače, Milan Vujin je zastupao Dragana Džajića, a i nekadašnji je član Uprave i potpredsednik Crvene zvezde.

Slično se dogodilo i advokatu Nenadu Vukasoviću, nekadašnjem braniocu Zvezdana Jovanovića, kome su dva napadača u junu prošle godine bacila kiselinu u lice.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Advokatu Milanu Vujinu bačena kiselina u lice

Izvor: Večernje novosti, 10.Apr.2013

BEOGRADSKOM advokatu Milanu Vujinu (68) u sredu uveče je bačena kiselina u oči! Incident se dogodio nešto posle 20 časova, ispred zgrade u Bulevaru Mihajla Pupina 201, gde se nalazi kancelarija poznatog branioca. Prema nezvaničnim informacijama, nepoznati napadač, iz zasede, sasuo je hemikaliju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.