BEZ DLAKE NA JEZIKU: Supruga bivšeg fudbalera Zvezde NAJSTRAŠNIJE isprozivala Hrvate (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2017, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Supruga bivšeg fudbalera Zvezde NAJSTRAŠNIJE isprozivala Hrvate (FOTO)

Podiglo se mnogo prašine.

Rijeka je osvojila duplu krunu i tako prekinula decenijsku vladavinu Dinama hravtskim fudbalom, a zbog svega što se dešavalo prethodnih dana, u centru pažnje je Tamara Bulatović, od subote supruga Marka Vešovića, nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde. Atraktivna Tamara je posle finala Kupa Hrvatske nazvala igrača Dinama, El Arabi Hilela Saudanija go*nom, zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čega su je navijači Modrih vređali na društvenim mrežama, ali ona im nije ostala dužna.

NE ŽALE NOVAC: Ozbiljan evropski klub bira – drskost Đurđevića ili snalažljivost Boaćija?

- Plači, go*no! Veške te stavio u džep, gde si bio, ‘’najbolji igraču lige” - napisala je Tamara, a to je izazvalo buru u Hrvatskoj, gde su mediji masovno prenosili njenu poruku.

Ubrzo se Tamara ponovo javila opširnim objašnjenjem svog postupka. Ponovila je da smatra da je Saudani go*no i da stoji iza svojih reči, a takođe je prozvala sve koji su njene reči okarakterisali kao sramotu.

- Sramota treba da je sve vas koji samo čekate da nekoga uvredite na nacionalnoj osnovi i da pominjete četnike, Srbiju, Crnu Goru, ali previše ste plitki da biste ukapirali o čemu pričam. Ako vam je lakše da me nazovate droljom, plastičnom, četnikom, slobodno izdušite, mene to ne vređa – napisala je, između ostalog, Tamara Bulatović.

Till the end 🌎 #ThereAreNoWords #Love #couple

Објава коју дели Tamara Bulatovic (@troublemaker_tb) дана 23. Мај 2017. у 4:13 PDT

👙 by @ninakarlavaris / 📸 by @boriskocisphotography / 🕶 by @invu_srbija / #swimsuit #swimwear #myfavorite #summer #campaign #beautiful #style #fashion ✨

Објава коју дели Tamara Bulatovic (@troublemaker_tb) дана 16. Мај 2017. у 5:52 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.