BATAK: Želimo da ponovimo igru iz prethodnog meča protiv Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 15:53

BATAK: Želimo da ponovimo igru iz prethodnog meča protiv Zvezde

Lale gostuju u Beogradu sutra od 18.30.

Trener fudbalera Vojvodine Radoslav Batak izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Crvenom zvezdom da njegov tim želi da ponovi igru sa prošlog susreta dve ekipe u Beogradu (1:1). Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 18.30 dočekuju ekipu Vojvodine u utakmici petog kola Superlige Srbije.

 - Pred nam je derbi utakmica protiv Zvezde, koja u ovoj sezoni nije izgubila nijednu utakmicu. Vojvodina je poslednji meč >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Zvezdom odigrala na Marakani veoma dobro i nije izgubila. To je i ovog puta naš cilj. S obzirom na to da nas u sredu očekuje teška utakmica polufinala Kupa protiv Čukaričkog, a onda tri dana kasnije i derbi sa Partizanom kod kuće, moramo da budemo ekonomični, pametni i da razmišljamo o svemu. Evropu smo obezbedili kroz ligu i hoćemo da prođemo i u finale Kupa. Naravno, u ovom trenutku je nešto veći akcenat na tom takmičenju - istakao je Batak.

Strateg Vojvodine dodaje da da njegovi izabranici mogu do pobede ali da bi bio bio zadovoljan i bodom iz ovog susreta.

 - U fudbalu, kao i u životu je sve moguće, a zavisi koliko u nešto veruješ i šta pružiš. Zvezda nije poražena ove sezone i sigurno im je cilj da tako ostane do kraja. Želimo da ponovimo onu igru iz prošlog meča sa njima u Beogradu i da barem ostanemo neporaženi. To bi nam bilo važno pred utakmicu Kupa, koju igramo u sredu. Nemamo ozbiljnijih povreda. Nakon manje povrede, koju je dobio u Nišu, vratio se Milošević, a imamo još nekoliko igrača koji su roviti. Danas ćemo da napravimo poslednji presek - zaključio je Batak.

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KERKEZ: Da pokušamo da ostvarimo tri pobede do kraja šampionata

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023

Čukarički dočekuj Novi Pazar sutra od 16.30...Trener fudbalera Čukaričkog Dušan Kerkez izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Novim Pazarom da je cilj njegove ekipe da ostvari tri pobede u poslednje tri kola plej-ofa. Fudbaleri Čukaričkog sutra od 16:30 časova dočekuju ekipu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.