KERKEZ: Da pokušamo da ostvarimo tri pobede do kraja šampionata

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 16:48

KERKEZ: Da pokušamo da ostvarimo tri pobede do kraja šampionata

Čukarički dočekuj Novi Pazar sutra od 16.30.

Trener fudbalera Čukaričkog Dušan Kerkez izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Novim Pazarom da je cilj njegove ekipe da ostvari tri pobede u poslednje tri kola plej-ofa. Fudbaleri Čukaričkog sutra od 16:30 časova dočekuju ekipu Novog Pazara u okviru petog kola plej-ofa Superlige Srbije.

 - Novi Pazar igra odlično ove sezone. Imaju kvalitetne pojedince, koji su se sjajno uklopili u ekipu. U poslednje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vreme su verovatno malo razočarani što su posle tako dobre sezone ispali iz trke za Evropu, što je uzrokovalo i neke poraze u nizu. Ali, sa druge strane, Pazarci su prilično rasterećeni, a sa takvim ekipama je najteže igrati - istakao je Kerkez.

Dodaje da je cilj njegove ekipe da zadrži treće mesto do kraja prvenstva.

 - Na nama je da pokušamo da ostvarimo tri pobede do kraja šampionata, da zadržimo treće mesto i da se nadamo eventualnom kiksu TSC-a, koji je trenutno bolje plasiran od nas. U oba meča protiv Novog Pazara smo imali prilično problema. U prvom u gostima uspeli smo da slavimo uz dosta muka na startu sezone, u drugom na Banovom brdu igrali nerešeno, u izuzetno uzbudljivom duelu. Novopazarci su pokazali u tim duelima zašto su tu gde jesu, svesni smo da nam neće biti lako ni u trećem ovosezonskom odmeravanju snaga - zaključio je strateg Čukaričkog.

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Da se i mi pitamo o njihovoj Evropi"

Izvor: B92, 12.Maj.2023

Trener fudbalera Novog Pazara Davor Berber izjavio je da je njegova ekipa motivisana da se suprotstavi Čukaričkom u 5. kolu plej-ofa Superlige Srbije..."To vazi i za naredni meč protiv TSC-a. Želimo da se i mi nešto pitamo o njihovoj Evropi. Izlazimo sa trenutno najjačim timom i obećavam da ćemo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.