BARAK BEZ MILOSTI: Nije mu potreban još jedan prvotimac Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 09:57

BARAK BEZ MILOSTI: Nije mu potreban još jedan prvotimac Zvezde

Izraelac ima jasan plan.

Rukovodstvo Crvene zvezde “kocka” tim za Ligu šampiona sa novim šefom stručnog štaba Barakom Baharom.

Izraelac ima spisak želja, a gotovo je izvesno da u narednoj sezoni neće računati na jednog od napadača koji je pružao vrlo korektne partije tokom prolećne polusezone.

U pitanju je Marko Rakonjac koji je bio na pozajmici iz moskovske Lokomotive, a Crvena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zvezda neće otkupiti njegov ugovor. Crnogorski napadač mogao bi ovog leta da napusti Moskvu ukoliko pronađe klub koji bi platio obeštećenje.

Crveno-beli su u potrazi za dva napadača koji igraju u Ligi šampiona, koji bi činili jak triling sa Aleksandrom Pešićem, čije kvalitete Bahar izuzetno ceni.

Podsetimo, Bahar je već odlučio da kapiten Milan Borjan i njegov zamneik Aleksandar Katai neće biti u prvom planu naredne sezone.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PRESKUP ZA ZVEZDU: Ništa od velikog povratka na Marakanu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023

Klauzula sa mnogo nula....Kako stoje stvari, crnogorski reprezentativac Marko Rakonjac nije u planu "crveno-belih" naredne sezone. Pozajmica je istekla, a otkupna klauzula od milion i po evra koju je Lokomotiva postavila previsoka je za šampiona Srbije, piše "Sportski žurnal"...Naime, Zvezda namerava...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.