BARAH JE OTIŠAO: Da li ostaje Glazer i da li se vraća Borjan

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 15:01

BARAH JE OTIŠAO: Da li ostaje Glazer i da li se vraća Borjan

Na potezu Vladan Milojević.

Na vanrednoj konferenciji za medije generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić govorio je otkazu Baraku Baharau, novom treneru Vladanu Milojeviću i mnogim drugim trenerom.

Jedno od novinarskih pitanja bilo je vezano i za golaman Omrija Glazera.

Barak Bahar sa saradnicima napušta Beograd, a imajući u vidu da je upravo on doveo Omrija Glazera javnost je zanimalo da li će izraelski golman da napusti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klub i da li će na njegovo mesto da stigne Milan Borjan.

- Glazer ostaje sigurno, sa njim smo prezadovoljni, mislim da je fantastično branio celu jesen. Borjan je pozajmljen Slovanu, Zvezda ga i dalje plaća, sve zavisi od Vladana Milojevića i njegove odluke - istakao je Terzić.

Milojević će biti uskoro promovisan, a tada će biti mnogo jasnije ko će stajati isped Zvezdinog gola u prolećnom delu sezone.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Zvezdan Terzić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.