BAHAR STIŽE, ŠTA ĆE BITI SA MILOJEVIĆEM? Oglasili se iz Crvene zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2023, 13:30

BAHAR STIŽE, ŠTA ĆE BITI SA MILOJEVIĆEM? Oglasili se iz Crvene zvezde

Izraelci pišu...

Kako stvari stoje, izraeslki stručnjak Barak Bahar biće novi trener Crvene zvezde, ponovo tvrde izraelski mediji pozivajući se na izvor koji kaže da je mladi stručnjak izabrao beogradski klub. Čovek koji je napravio čudo s Makabijem iz Haife nije se oglašavao, a evo šta poručuju iz Ljutice Bogdana.

Čelnici akutelnog šampiona Srbije za "Sportal" su izjavili:

- Sezona je u toku i Miloš Milojević ima punu podršku na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << putu ka dva trofeja.

I jeste nezgodno, a pre svega nefer da se na "Marakani" priča o novom treneru dok Miloš Milojević ređa pobede i krči put ka duploj kruni.

Crvena zvezda već u subotu na meču protiv TSC ima priliku da osvoji 34. šampionsku titulu u istoriji kluba, šestu uzastopno, dok je meč četvrtfinala Kupa Srbije s Napretkom u Kruševcu na programu 3. maja.

Zvezda je i ranije, na prvi pomen Izraelca Baraka Bahara, istakla da je Miloš Milojević trener, a tada se oglasio i aktuelnin šef stručnog štaba rekavši da ga ne dotiču spekulacije i da je maksimalno fokusiran na posao koji obavlja.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Andrea Sahara, izabranica boksera Kubrata Puleva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.