BAHAR MU VERUJE: U Zvezdi mu svi vide leđa, ali ne i novi trener!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 09:54

BAHAR MU VERUJE: U Zvezdi mu svi vide leđa, ali ne i novi trener!

Ipak ostaje na ”Marakani”...

Novi trener Crvene zvezde Barak Bahar je na konferenciji za novinare, uz prisustvo gemeralnog direktora Zvezdana Terzića istakao da neće dovesti jednog, nego dva napadača.

Po svoj prilici, Emanuel Late-Lat bi mogao da bude jedan, a drugi Žan Filip Kraso.

Kraso je fudbaler Sent Etjena, imao je problema u finišu sezone što se tiče golgeterskog učinka, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali se probudio na samom kraju i dokazao je da se ipak radi o kvalitetnom napadaču koji bi mogao dosta toga da donese crveno-belima.

Kraso je postigao 17 golova u drugoj ligi Francuske, a kakve su šanse da stigne u Zvezdu?

"Žurnal" prenosi da se radi na pronalaženju načina da se stigne do dogovora, problem je plata igrača koja ne bi bila mala, nije se zadovoljio zaradom od milion evra za sezonu pored bonusa, pa je to najveći problem. Da li je vredan da bude najplaćeniji igrač crveno-belih?

Uglavnom, čini se da je i dalje prva opcija.

Sa druge strane, izraelski portal "The One" danas piše da Bahar veruje Pešiću i da postoji mogućnost da čak i on ostane u redovima crveno-belih za narednu sezonu, pa, makar za sada, i ova opcija ostaje otvorena.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Snežana, supruga Milana Borjana
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.