BAHAR ĆE BITI NA IVICI NERAVA: Zvezdi izmaklo kapitalno pojačanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 17:06

BAHAR ĆE BITI NA IVICI NERAVA: Zvezdi izmaklo kapitalno pojačanje

Zamalo da dođe.

Srpski fudbaler Mihailo Ristić neće ovoga leta pojačati redove Crvene zvezde.

Kako pišu portugalski mediji, istina je da je Ristić dobio ponudu da se posle šest godina vrati u Beograd, ali on to kako stoje stvati neće uraditi.

Ristić ove sezone ima je mizernu minutažu kod Rodžera Šmita, ali on ima želju da se izbori za veću ulogu u narednoj sezoni.

Benfika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na mestu levog beka ima Alehandra Grimalda kojem uskoro ističe ugovor i on neće produžiti saradnju sa klubom iz Lisabona.

Aktuelni šampion Portugalije će na njegovo mesto najverovatnije dovesti mladog Miloša Kerkeza koji će pojačati Benfiku bez obzira na to što na tom mestu već imaju Mihaila Ristića.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.