B92: Dragićević stiže u Zvezdu

Izvor: B92, 01.Jan.2014, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

B92: Dragićević stiže u Zvezdu

Krilni centar Tadija Dragićević u naredna dva dana potpisaće ugovor do kraja sezone sa Crvenom zvezdom Telekom, nezvanično saznaje B92.

"Crveno-beli" su tražili pojačanje na poziciji četiri posle povrede Luke Mitrovića, a Dragićević u klub stiže iz Anadolu Efesa, sa kojim nije produžio ugovor.

Posle toga se otvorila mogućnost da se 27-godišnji košarkaš vrati u klub u kojem se afirmisao i čiji je bio kapiten.

Tadija je rodom iz Čačka, a u redove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Crvene zvezde prvi put je stigao sa 18 godina. U crveno-belom dresu proveo je šest godina, bio je i kapiten kluba, a potom je nastupao za Lotomatiku, Albu, Bijelu, Azovmaš i do nedavno Efes.

Dragićević je u Evroligi za 16 minuta na parketu prosečno beležio 6,2 poena (50% za dva poena, 37% za tri) i 1,9 skokova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

B92: Dragićević stiže u Zvezdu

Izvor: B92, 01.Jan.2014

Krilni centar Tadija Dragićević u naredna dva dana potpisaće ugovor do kraja sezone sa Crvenom zvezdom Telekom, nezvanično saznaje B92..."Crveno-beli" su tražili pojačanje na poziciji četiri posle povrede Luke Mitrovića, a Dragićević u klub stiže iz Anadolu Efesa, sa kojim nije produžio ugovor...Posle...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.