Avdija: Zvezda nije gigant, ne igra isto u Beogradu i na strani

Izvor: 011vodič.com, 16.Okt.2019, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avdija: Zvezda nije gigant, ne igra isto u Beogradu i na strani

Nekada je bio sjajno krilo Crvene zvezde i reprezentacije Jugoslavije, a sada je nezvanični sportski ambasador Srbije u Izraelu u kojem živi već 29 godina – Zufer Avdija (60). Vodi košarkaške akademije i direktor sportske hale u Hercliji, gradu u kojem stanuje.
Kvota kladionice MaxBet na pobedu Crvene zvezde protiv Makabija je 4.30.
U četvrtak, u trećem kolu Evrolige Crrvena zvezda gostuje >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u Tel Avivu, ide na noge Makabiju. Uzdanica “Ponosa Izraela” je Deni Avdija, Zuferov sin. Reč je o najboljem mladom igraču Evrope…
Rekao sam mu, mada on to zna: “Tata ti je bio kapiten Zvezde”. Nisam verovao da će moj sin zaigrati protiv nje. To je kuriozitet duela Makabija sa Zvezdom. Bolje nego da smo igrali jedan protiv drugog – rekao je Avdija za Žurnal.
O meču:
– Utakmica je psihološki opasna po Makabi jer Zvezda nije iz grupe giganata. Ako Makabi pobedi, to je normalno, ali ako izgubi biće panika jer to je onda treći uzastopni poraz. Naravno, Makabi je u Tel Avivu favorit.
Gledao je pobedu crveno-belih protiv Fenerbahčea.
Zvezda kod kuće i na strani ne igra isto, a tek je početak i rano je za zaključke. Recimo Obradovićev tim je bio nekompletan u pripremnom periodu, reprezentativci su bili na Mundobasketu, ima i povređenih…Možda Zvezda bude i pozitivno iznenađenje, plasira se u TOP 8. Čini mi se da Evroliga nikada nije bila ujednačenija, što će doneti neizvesne utakmice – prokomentarisao je Zufer Avdija, koji je crveno-beli dres nosio od 1979. do 1989. godine.

The post Avdija: Zvezda nije gigant, ne igra isto u Beogradu i na strani appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.