Arena se poklonila Saši Obradoviću FOTO

Izvor: B92, 18.Okt.2023, 20:52

Arena se poklonila Saši Obradoviću FOTO

Trener Monaka Saša Obradović dočekan je onako kako je jedino ispravno, kako dolikuje, od navijača Crvene zvezde u novom emotivnom susretu.

Obradovićevo ime je jedino što se čulo iz grla navijača kada je igračka legenda kluba kročila u halu.

Bilo je nesporazuma na relaciji Zvezda - Obradović, tako je to, makar, bilo tumačeno u većini medija. Deo navijača kao da se distancirao od nekadašnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << reprezentativca, ali danas, posle gorčine, sve je opet kao nekad.

Naravno, ovakvom novouspostavljenom odnosu, obnovljenoj ljubavi, najviše kumovao Obradovićev sada već čuveni gest kada je u jednom od prethodnih gostovanja, pre meča, svoju emociju prema Zvezdi pokazao kao niko nikad pre njega - poljubivši grb na centru terena.

Tada je i deo navijača koji mu je okrenuo leđa, ponovo trčao u zagrljaj.

U četvrtak uveče, u novom susretu Obradovića i navijača, pulisrala je obostrana ljubav.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.