Amerikanci ne daju Bobiju Marjanoviću na Eurobasket

Izvor: Prva.rs, 27.Jul.2015, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanci ne daju Bobiju Marjanoviću na Eurobasket


Nesmotrena izjava Velibora Radovića, pomoćnog trenera Crvene zvezde za američke medije, u kojoj je rekao da je Bobi Marjanović herojski igrao u finalu plej-ofa sa slomljenim stopalom može skupo da košta našu reprezentaciju. 
Osim što po ugovoru sa NBA klubovima centar “orlova” ne sme da trenira na pripremama reprezentacije u Kranjskoj gori do 1. >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << avgusta, iz San Antonija, njegovog novog kluba, poslali su dopis u kojem traže da Marjanović hitno otputuje u Ameriku na nove, dodatne preglede. Klub je istovremeno zabranio Bobiju svaku aktivnost u trajanju od 30 dana, čime je ugrozio njegovo igranje na Evropskom prvenstvu, koje se održava od 5. do 20. septembra.

- Dobili smo pismo od medicinske službe San Antonija u kojem traže da Marjanović ode na dodatne preglede. Iskreno se plašim njihovog stava, da ne naprave problem jer očigledno da Amerikanci preteruju. Realno, ugroženo je njegovo učešće na Evropskom prvenstvu, ako ostanu pri sadašnjem stavu. Problem je što oni uvek gledaju da se maksimalno zaštite - kaže ovim povodom za “Blic” Dragan Đilas, predsednik Košarkaškog saveza Srbije.

Podsetimo, Marjanović je pre potpisivanja ugovora obavio lekarske preglede u Milanu i obe strane su bile zadovoljne pošto je parafiran jednogodišnji ugovor. 
Međutim, sada je napravljen veliki problem, informacija o herojskom činu našeg asa je stigla do San Antonija, a reakcija trenera Grega Popovića bila je momentalna - zabranio je svaku aktivnost doskorašnjem centru Crvene zvezde narednih mesec dana. To praktično znači da će Marjanović propustiti sve pripremne utakmice.

Ostaje da se vidi šta će odlučiti selektor Aleksandar Đorđević. Prva opcija je da čeka Marjanovića i uključi ga u rad krajem avgusta, svega deset dana pred start Evropskog šampionata ili da ga se odrekne što bi bio veliki hendikep.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorđević: San Antonio koristi silu, Bobi mora u Ameriku!

Izvor: Blic, 27.Jul.2015

Boban Marjanović moraće ove nedelje da napusti pripreme reprezentacije Srbije i otputuje u SAD na dodatne lekarske preglede, potvrdio je selektor Aleksandar Đorđević pisanje "Blica"...Posle izjave Velibora Radovića, pomoćnog trenera Crvene zvezde Telekom, da je visoki centar igrao sa slomljenim...

Nastavak na Blic...

Marjanović napušta Kranjsku Goru

Izvor: Politika, 27.Jul.2015

Zbog hitnog poziva novog kluba San Antonija da dođe na dodatni lekarski pregled centar košarkaške reprezentacije kreće za Ameriku..U bazu košarkaške reprezentacije Srbije, koja se priprema za evropsko prvenstvo, stigla je nimalo prijatna depeša. Višestruki šampion NBA San Antonio zahteva da...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.