Amerikanac Langston Hol četvrto pojačanje Zvezde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2020, 20:31

Amerikanac Langston Hol četvrto pojačanje Zvezde

Američki košarkaš Langston Hol novi je član Crvene zvezde, saopšteno je na sajtu kluba.

Hol, nekadašnji organizator igre grčkog Promiteasa iz Patre ima 28 godina, visok je 193 centimetara, a sa crveno-belima je potpisao dvogodišnji ugovor što pokazuje nameru kluba da stvori oslonac tima i kostur za više sezona.

Hol je odličnim igrama skrenuo pažnju na sebe igrajući za najprijatnije iznenađenje Evrokupa i klub koji je poslednjih godina u vrhu grčke >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << košarke ekipu „Promiteasa“.

U Patri se u potpunosti afirmisao na poziciji organizatora igre koji je razigravao sve saigrače i koji je bio jedan od ključnih figura u uspesima svog tima. Studentske godine i prve ozbiljnije korake pravio je na Univerzitetu Merser, a profesionalnu karijeru započeo je u italijanskoj Pistoji. Nakon toga nastupao je za Kantuu, nemačkom Bonu, Kolososu sa Rodosa i Ciboni.

KK Crvena zvezda mts posebno izražava zadovoljstvo što je ovaj plejmejker u konkurenciji nekoliko evroligaških i klubova koji imaju najveće ambicije u Evrokupu, izabrao Crvenu zvezdu kao klub za potpunu afirmaciju i najveći korak u svojoj profesionalnoj karijeri.

On je četvrto pojačanje trenera Saše Obradovića za novu sezonu, nakon Lendrija Nnoka, Džordana Lojda i Korija Voldena.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.