Alimpijević doveo bivšeg igrača Zvezde

Izvor: Sportske.net, 10.Dec.2018, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alimpijević doveo bivšeg igrača Zvezde

Dušan Alimpijević je doveo novog košarkaša u svoje redove.

Boris Savović (31) je novo pojačanje Avtodora.

Košarkaš koji je svojevremeno igrao za Hemofarm, Crvenu zvezdu, Budućnost, Galatasaraj, Bajern i Turk Telekom, između ostalih, potpisao je ugovor do kraja ove sezone.

Krilni centar rođen u Trebinju je prethodnih godinu dana igrao u Zelenoj Gori.

Posebno zadovoljstvo njegovim dolaskom izrazio je trener Dušan Alimpijević. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

"Konačno smo dobili igrača na visokim pozicijama koji nam je bio potreban. Savović je igrač koji ima veliko iskustvo i energiju, on je krilni centar koji će sakupiti veliki broj skokova. Takođe je sposoban da igra na poziciji 5", rekao je Alimpijević.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezdin rival doveo pojačanje za Top 16

Izvor: Sportske.net, 10.Dec.2018

Crveno-beli su odigrali obe utakmice protiv Monaka, ali bi u nastavku Evrokupa mogli da upoznaju povratnika u redove francuskog kluba...Košarkaški klub Monako angažovao je u ponedeljak svog bivšeg igrača Serhija Hladira (30, 196 cm) koji će delovati kao zamena za povređenog Džeralda Robinsona...Ukrajinac...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.