Alimpijević: Zvezda kreće u odbranu trofeja u Superligi

Izvor: RTS, 17.Apr.2018, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alimpijević: Zvezda kreće u odbranu trofeja u Superligi

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da tim u Superligu ulazi sa namerom da odbrani titulu, a kao glavnog rivala naveo je Partizan. On je obrazložio i iznenadni odlazak Dilana Enisa kao posledicu toga što se nije najbolje adaptirao na sistem igre kluba i stavio individualni učinak ispred timskog.
"Crvena zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ulazi u ovo takmičenja sa namerom da ga osvoji, ali i druge ekipe žele da dođu do tog cilja. Pre svih Partizan, koji je u prethodnom periodu pokazao da ima osnova da se bori za trofej", rekao je Alimpijević.

Prema njegovim rečima, dolazak dvojice igrača iz FMP-a, Alekse Radanova i Filipa Čovića, jeste u skladu sa ambicijama kluba, koji želi da odbrani trofej u Superligi, ali ne zaboravlja da i drugi klubovi imaju slične pretenzije.
Trener Crvene zvezde je objasnio odlazak Enisa i status iskusnog Milka Bjelice.
"Enis se nije najbolje uklopio u sistem kluba, koji u skladu sa ambicijama uvek stavlja kolektiv ispred individualnog učinka. On je veliki profesionalac i već je pronašao novi klub, a u Španiji jedva čekaju takve igrače", izjavio je Alimpijević na konferenciji za medije u prostorijama Košarkašog saveza Srbije.
Trener crveno-belih je otkrio i da će status iskusnog Milka Bjelice biti poznat u naredna dva dana, ali nije krio da je u pojedinim utakmicama očekivao više od igrača koji je deset godina u nizu igrao Evroligu.
Crvena zvezda takmičenje u Superligi počinje u sredu protiv Mladosti iz Zemuna u hali "Aleksandar Nikolić".
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.