Alimpijević: Enis se nije uklopio, stavio sebe ispred tima

Izvor: BKTV News, 17.Apr.2018, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alimpijević: Enis se nije uklopio, stavio sebe ispred tima

Strateg Crvene zvezde označio najvećeg rivala kao glavnog konkurenta u borbi za titulu

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević obrazložio je iznenadni odlazak Dilana Enisa kao posledicu toga što se nije najbolje adaptirao na sistem igre kluba i stavio individualni učinak ispred timskog.

"Enis se nije najbolje uklopio u sistem kluba, koji u skladu sa ambicijama uvek stavlja kolektiv ispred individualnog učinka. On je veliki profesionalac i već je pronašao >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << novi klub, a u Španiji jedva čekaju takve igrače", izjavio je Alimpijević.

Prema njegovim rečima, dolazak dvojice igrača iz FMP-a Alekse Radanova i Filipa Čovića je u skladu sa ambicijama kluba, koji želi da odbrani trofej u Super ligi, ali ne zaboravlja da i drugi klubovi imaju slične pretenzije.

"Crvena zvezda ulazi u ovo takmičenja sa namerom da ga osvoji, ali u druge ekipe žele da dođu do tog cilja. Pre svih Partizan, koji je u prethodnom periodu pokazao da ima osnova da se bori za trofej", rekao je Alimpijević.

Trener crveno-belih je otkrio i da će status iskusnog Milka Bjelice biti poznat naredna dva dana, ali nije krio da je u pojedinim utakmicama očekivao više od igrača koji je 10 godina u nizu igrao Evroligu.

Crvena zvezda takmičenje u Superligi počinje sutra protiv Mladosti iz Zemuna u hali "Aleksandar Nikolić".

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.