Aleksandar Katai, dan posle...

Izvor: Sportske.net, 30.Okt.2020, 16:24

Aleksandar Katai, dan posle...

Šta kaže sada kada su se utisci polako slegli?

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai rekao je danas da je srećan zbog ubedljive pobede protiv Slovana u Ligi Evrope i da je cilj njegove ekipe da se plasira u drugu fazu tog takmičenja.





"Osećaj je zaista fenomenalan, uspeli smo da ostvarimo sjajnu i ubedljivu pobedu. Raduje me što smo sinoć stvarali šanse, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali i to što nismo dozvolili protivniku mnogo prilika. Verujem da su svi zvezdaši veoma srećni i samo su oni sinoć nedostajali da zaokružimo sjajnu partiju", rekao je Katai za klupski sajt.

Fudbaleri Zvezde pobedili su sinoć na svom terenu Slovan sa 5:1, u utakmici drugog kola Lige Evropa, a Katai je bio jedan od strelaca.

"Naš cilj je proleće u Evropi i verujemo u to. Grupa jeste teška, imamo odlične protivnike, ali znamo da imamo kvalitet i mislim da možemo do jednog od dva mesta u grupi koje vode u dalji tok takmičenja.







Drago mi je što sa Zvezdom imam priliku da igram grupnu fazu, to se u mom prethodnom mandatu nažalost nije desilo. Medjutim, sada pišemo nove stranice istorije i verujem da možemo mnogo", ocenio je Katai.

Napadač crveno-belih dodao je da ekipi nedostaje podrška navijača, kojih nema na stadionu zbog pandemije korona virusa i rekao da jedva čeka njihov povratak.

U Grupi L u Ligi Evrope Hofenhajm je prvi sa šest bodova, Zvezda i Slovan imaju po tri boda, a Gent nije osvojio nijedan bod.

U sledećem kolu, narednog četvrtka, Zvezda će dočekati Gent, a Slovan će igrati u Nemačkoj protiv Hofenhajma.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezdine "desetke" - Koji gol je lepši, onaj iz 1991. ili 2020? (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Okt.2020

Crveno-beli napravili zanimljivu montažu kao poređenje...Fudbaleri Crvene zvezde "petardirali" su Liberec rezultatom 5:1, a jedan od najboljih na terenu bio je Aleksandar Katai...On je postigao prelep pogodak za 4:1, u stilu Dejana Savićevića, iz 1991. godine...Delije pamte, oni koji su kasnije rođeni,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.