Zvezdine desetke - Koji gol je lepši, onaj iz 1991. ili 2020? (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Okt.2020, 17:21

Zvezdine "desetke" - Koji gol je lepši, onaj iz 1991. ili 2020? (video)

Crveno-beli napravili zanimljivu montažu kao poređenje.

Fudbaleri Crvene zvezde "petardirali" su Liberec rezultatom 5:1, a jedan od najboljih na terenu bio je Aleksandar Katai.

On je postigao prelep pogodak za 4:1, u stilu Dejana Savićevića, iz 1991. godine.

Delije pamte, oni koji su kasnije rođeni, sigurno su naučili lekciju iz aprila 1991. godine, kada je Dejan Savićević postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << maestralan pogodak za pobedu Crvene zvezde nad Bajernom u Minhenu rezultatom 1:2.

Baš kao što se sinoć stuštio ka golu sa polovine Katai, slično je uradio i Savićević, u jednoj od najvažnijih dvomeča u istoriji Crvene zvezde.

Svakako da je utakmica na kojoj je Savićević daleko važnija, da je rival jedan od najboljih ikada, ali ovakve "desetke" zaslužile su danas ovakvo poređenje.

Koji gol je lepši?

Zvezdine “desetke” 1️⃣0️⃣

Katai 🔥

Savićević 🤯

🔴⚪️#fkcz pic.twitter.com/zKxQD6hKvn

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) October 30, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.