Albanski mediji otkrili sastav Tirane protiv Zvezde! Jači nego u Tbilisiju!

Izvor: Sportske.net, 24.Avg.2020, 17:52

Albanski mediji otkrili sastav Tirane protiv Zvezde! Jači nego u Tbilisiju!

Gde Egbo može da iznenadi Stankovića?

Sve je spremno za sutrašnji okršaj između Tirane i Crvene zvezde u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crveno-beli će večeras odraditi trening u glavnom gradu Albanije i ''osetiti teren'' na stadionu, koji bi trebalo da je besprekoran, bar prema najavama iz prethodnih nekoliko dana.

Albanski mediji su, naravno, bolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << upućeni u planove trenera domaćeg tima Emanuela Egba, pa tamošnja ''Panorama'' već danas otkriva svoju prognozu startne postave ekipe Tirane u sutrašnjem meču.

Prema tim saznanjima, sastav će izgledati ovako (formacija 4-2-3-1): Lika - Toševski, Najdovski, Vanđeli, Ismajelgeči - Bata, Čelaka - Kobina, Torasa, Kale - Muči.

Jedina dilema je na poziciji levog beka.

U odnosu na meču protiv Dinama u Tbilisiju, trener Tirane moći će da računa i na oporavljenog Hokhalarija, ali procena je da ga neće od prvog minuta baciti u vatru i da će uz levu aut-liniju nastupiti Marsel Ismajelgeči.

Uglavnom, ovo je tim koji je nastupio i u Tbilisiju i za Dejana Stankovića ne bi trebalo da ima iznenađenja, osim eventualno na pomenutoj poziciji levog beka.

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.