Aktuelno iz Ljutice Bogdana: Nov teren posle derbija, koštaće 140.000 evra!

Izvor: MozzartSport.com, 13.Avg.2017, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aktuelno iz Ljutice Bogdana: Nov teren posle derbija, koštaće 140.000 evra!

Reprezentacija protiv Moldavije u Humskoj

Navijači su pali u konfuziju čim su ugledali teren na utakmici protiv Bačke. Teren na stadionu "Rajko Mitić" dugo nije izgledao ovako loše. Iz uprave Crvene zvezde uveravaju: neće još dugo. Naime, crveno-beli će posle večitog derbija zakazanog za 26. avgust krenuti u obnovu igrališta.

Sami će ga finansirati, a ceo ceh će ih koštati 140.000 evra. Međutim, nema se izbora. Trava na popularnoj “Marakani“ zaista >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je u očajnom stanju. Nešto je moralo da se preuzme.

Samo što će morati da se sačeka da prođu ligaške utakmice sa Borcem i Partizanom, pa i evropski duel sa Krasnodarom. Potom sledi reprezentativna pauza, pa gostovanje kod Javora u Ivanjici što će Zvezda iskoristiti da promeni podlogu, jer će imati tri nedelje na raspolaganju.

To će takođe značiti i da reprezentacija Srbije kvalifikacionu utakmicu sa Moldavijom neće moći da igra na Topčiderskom brdu. Bar ne na njegovoj crveno-beloj strani.

"Uputili smo zahtev Fudbalskom savezu Srbije da reprezentacija igra sa Moldavijom na stadionu Partizana", kažu u Crvenoj zvezdi.

Istina, igrati tako važnu utakmicu po ovako lošem terenu zaista ne bi imalo smisla.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.