Ako Zvezda ne prođe Kopenhagen - OPET može na Helsinki

Izvor: Mondo, 05.Avg.2019, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako Zvezda ne prođe Kopenhagen - OPET može na Helsinki

Crvena zvezda izbegla najteže timove na žrebu za plej-of Lige Evrope, ali se nada da ipak u njemu neće učestvovati.

Crvena zvezda želi da i drugu godinu zaredom uđe u grupnu fazu Lige šampiona i trenutno je na pola puta od tog cilja pošto je "izbacila" Suduvu i Helsinki.

U trećoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona sastaje se sa Kopenhagenom i ako prođe u plej-ofu će igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa Jang Bojsom, što i u slučaju poraza znači Evropu na jesen, dok bi ukoliko budu eliminisani od Danaca - igrali meč za "ulazak" u grupnu fazu Lige Evrope.

Žrebom u Nionu danas je odlučeno da bi im rival u plej-ofu za Ligu Evrope onda bio bolji iz meča Rige (Letonije) ili Helsinkija (Finska).

Zanimljivo, Zvezda je upravo Helsinki izbacila u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ipak, u Zvezdi će se nadati da će na njih ipak ići Kopenhagen...

Prvi meč sa Dancima je već sutra (6. avgust) i revanš je zakazan za nedelju dana kasnije, dok potom počinju poslednje borbe i dve nedelje u kojima klubovima igraju za ulazak u jedno od dva najbolja međunarodna takmičenja - Ligu šampiona i Ligu Evrope.

/MITAR MRKELA: NAJTEŽI MOGUĆI RIVAL.../

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.