ALARM U HOFENHAJMU: Najbolji igrači dobili koronu, ne igraju protiv Crvene zvezde (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2020, 17:53

ALARM U HOFENHAJMU: Najbolji igrači dobili koronu, ne igraju protiv Crvene zvezde (FOTO)

Nemački klub dočekuje crveno-bele 22. oktobra.

Danas se pojavila informacija da u redovima prvog protivnika Crvene zvezde u Ligi Evrope, Hofenhajmu, ima igrača zaraženih korona virusom i sada je stigla i potvrda o kojim je igračima reč tačno, a navijači nemačkog kluba imaju prilično razloga za zabrinutost.

Prva zvezda Hofenhajma Andrej Kramarić jedan je od igrača koji su pozitivni na korona virus i Hofenhajm će bez njega dočekati Crvenu zvezdu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u prvom Lige Evrope u četvrtak 22. oktobra. Kramarić se verovatno inficirao u reprezentaciji Hrvatske za koju je igrao protiv Švedske, Švajcarske i Danske, a ove sezone je najefikasniji igrač Hofenhajma sa osam golova na četiri meča dok je ostatak tima postigao samo dva.

Andrej Kramaric, Kasim Adams por parte del equipo rival se perderán el partido de mañana debido a que dieron positivo por #COVID19 esperamos que se recuperen pronto 🙏🏼 #BVB #Bundesliga #TSGBVB pic.twitter.com/7nyim24clO

— BVB 🇩🇪 (@BVB_Goleador) October 16, 2020

Vladimir Ivić i njegov Votford i jedni su od glavnih favorita za promociju u Premijer ligu, a večeras (20.45) će to morati da dokažu na gostovanju Derbiju. Kvota na dvojku je 2,25, iks je 3,25, a kec 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Derbi - Votford.

Osim Kramarića, pozitivan je i Kasim Adams koji je alternativa na poziciji štopera. Adams se ovog leta vratio sa pozajmice u Fortuni iz Dizeldorfa, a bio je na okupljanju selekcije Gane. I Čeh Pavel Kaderžabek se nalazi u izolaciji iako nije imao pozitivan nalaz. Međutim, Kaderžabek je prijavio prisustvo korone u sopstvenoj porodici pa je izolovan od ostatka tima.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.