Izvor: RTS, 15.Okt.2020, 19:21

I u Herti jedan igrač zaražen koronavirusom

Berlinski fudbalski klub Herta potvrdio da je francuski fudbaler Mateo Genduzi, član njihovog tima, zaražen koronavirusom. Saopšteno je da 21-godišnji član tima nije bio u kontaktu ni sa jednim igračem Herte ili članovima stručnog štaba.
Mateo Genduzi vratio se u Berlin posle angažovanja za reprezentaciju Francuske i na testiranju je imao pozitivan nalaz, a u saopštenju kluba se ističe >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da nema izražene simptome.

"Mateo je dobio pozitivan rezultat na testiranjima na koronavirus posle povratka sa reprezentativne pauze. Ne oseća simptome, ali će u samoizolaciji provesti narednih 10 dana", navodi se u saopštenju berlinskog tima.
Mateo je nedavno bio u sastavu mlade reprezentacije Francuske, a po povratku u klub nije bio u kontaktu ni sa jednim igračem Herte ili članovima stručnog štaba.
Mateo Genduzi je u Hertu stigao na pozajmicu iz Arsenala u završnici prelaznog roka.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.