ABA liga delimično ublažila kaznu Crvenoj zvezdi

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2020, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA liga delimično ublažila kaznu Crvenoj zvezdi

Novčana ostaje ista.

Žalbena komisija ABA lige delimično je danas izmenila odluku Disciplinskog sudije i ublažila kaznu košarkaškom klubu Crvena zvezda zbog loše organizacije utakmice sa Partizanom.

Kako se navodi na sajtu takmičenja, sada će u parter 4 biti dozvoljen ulaz deci uzrasta do 16 godina i ženama, što je prethodnom kaznom bilo zabranjeno.

Disciplinski sudija kaznio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je tada Zvezdu zatvaranjem partera 4 na prvoj sledećoj utakmici regionalnog takmičenja i sa 18.000 evra, pošto su njeni navijači vređali gostujući klub, igrače i trenere.

Takođe, ABA je kaznila crveno-bele zbog ubacivanja tvrdih i mekih predmeta na teren, vredjanja i pokušaja napada na sudije.

Zvezda je tada kažnjena i sa 18.000 evra, a ta kazna je ostala.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.