ABA: Zvezda lako sa Cedevitom za 6/0

Izvor: N1 televizija, 04.Nov.2018, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Zvezda lako sa Cedevitom za 6/0

Košarkaši Crvene zvezde zadržali su maksimalni učinak posle šest kola ABA lige, pošto su savladali Cedevitu rezultatom 94:79.

Izabranici Milana Tomića su vodili tokom cele utakmice, a njihova prednost u nekoliko navrata je prelazila 20 poena.

Sam početak utakmice obeležile su greške oba tima, da bi 'crveno-beli' postepeno počeli da preuzimaju kontrolu. Već posle pet minuta njihova prednost >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je bila dvocifrena, a od druge četvrtine samo su je povećavali. Maksimalnih plus 22 imali su u 26. minutu, a iako se šampion Hrvatske pri kraju utakmice probudio, samo je uspeo da ublaži poraz.

Najbolji u trijumfu šampiona Srbije bio je Ognjen Dobrić sa 17 poena, dok je Filip Čović dodao 13. Dvocifreni učinak imala su još trojica igrača - Majk Cirbes je upisao 11 poena i devet skokova, a Stratos Peperolu i Džo Reglend po 10 poena i šest asistencija.

Kod Cedevite, istakao se Džejms Bel sa 19 poena, dok je povratnik Džejkob Pulen imao 15 poena.

Crvena zvezda je sada usamljena na čelu tabele sa šest pobeda i jednim porazom, dok je Cedevita na šestoj poziciji sa dve pobede i četiri poraza.

Naredna utakmica košarkaše 'crveno-belih' čeka u sredu od 19.30 na gostovanju Ulmu u šestom kolu Evrokupa, a taj meč ćete moći da pratite na Sport Klubu 1.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.