ABA LIGA: Na Jadranu ništa novo, Zvezda upisala 18. ‘recku’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 15.Jan.2017, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA LIGA: Na Jadranu ništa novo, Zvezda upisala 18. ‘recku’ (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde zadržali su maksimalan učinak u ABA j.t.d. ligi pobedom nad Krkom rezultatom 79:62 (24:14, 21:14, 13:14, 21:20).


Posle još jedne fenomenalne partije u Evroligi i kao kuća velike pobede nad Fenerbahčeom, Crvena zvezda je u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ dočekala Krku iz Novog Mesta i ostvarila novu laku pobedu.
Pre meča navijači Crvene zvezde odali su priznanje treneru Dejanu Radonjiću koji je dobio poklon zbog toga >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << jer je postao trener sa najviše utakmica na klupi crveno-belih.
DELIJE GA ITEKAKO CENE: Dejan Radonjić dobio priznanje od navijača Zvezde (FOTO)
Crvena zvezda u ovom meču nije imala puno problema protiv slovenačkog tima i od samog starta meča je serijom došla do dvocifrene razlike i plus 10 na kraju prve deonice – 24:14.
Zatim je ta razlika uglavnom rasla i na kraju poluvremena dostigla 17 poena, iako je je bilo i više u korist kluba sa Malog Kalemegdana.
ABA LIGA: Mega nije pomogla Partizanu, poraz u triler završnici u Zagrebu (VIDEO)
Imala je Krka nalete u kojima je dolazila do 13 i 14 poena zaostatka, ali su crveno-beli rutinskii priveli meč kraju i slavili pobedu, lako i ubedljivo, baš kako se i očekivalo.
Najefikasniji na ovom meču bio je igrač gostujućeg tima Marko Luković sa 20 poena, dok je u taboru pobedničkog tima Dangubić imao 13, a Simonović 11 poena.
Potez utakmice bila je blokada Stefana Jovića.

(Izvor: youtube / iPycO)

Crvena zvezda – Krka 79:62
18. kolo ABA j.t.d. lige
dvorana ‘Aleksandar Nikolić’
CRVENA ZVEZDA: Volters 9, Tompson 6, Dangubić 13, Mitrović 7, Lazić 7, Dobrić 4, Simonović 11, Dženkins 3, Gudurić 8, Jović 2, Kuzmić, Bjelica 9.
KRKA: Kari 5, Kastrati 9, Rojc 7, Kuznik 3, Jukić 2, Dimec 6, Ritlop 2, Bunić 2, Eliot 6, Luković 20.


 

ABA j.t.d. liga, 18. kolo
Petak:
MZT Skoplje – Zadar 92:65
Subota:
Budućnost – Igokea 75:60
Karpoš – Cibona 76:70
Nedelja:
Cedevita – Mega Leks 89:85
Crvena zvezda – Krka 79:62
19.00 Olimpija – Partizan
21.00 FMP Železnik – Mornar



Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

The post ABA LIGA: Na Jadranu ništa novo, Zvezda upisala 18. ‘recku’ (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Atraktivna Zvezda može i bez Kuzmića - još tri pobede do rekorda! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 15.Jan.2017

Crveno-beli slavili protiv Krke u 18. kolu ABA lige..Jadranska liga Crvenoj zvezdi prelazi u rutinu. Kada savladate najveće ekipe u Evropi onda ste toliko puni samopouzdanja i protivnici vas se plaše da sve u suštini ide rutinski. Stigli su košarkaši Dejana Radonjića i da odigraju nekoliko atraktivnih...

Nastavak na MozzartSport.com...

ABA: Zvezda lako sa Krkom za 18/0

Izvor: N1 televizija, 15.Jan.2017

Košarkaši Crvene zvezde upisali su i 18. pobedu u ABA ligi ove sezone, pošto su u 18. kolu regionalnog takmičenja pobedili Krku rezultatom 79:82...Pred oko 4.000 navijača u dvorani „Aleksandar Nikolić“ pobeda ‚crveno-belih‘ nijednog trenutka nije dolazila u pitanje...Izabranici Dejana Radonjića...

Nastavak na N1 televizija...

Radonjić: Razlika u minutaži, ne i u pristupu!

Izvor: Mondo, 15.Jan.2017

Dejan Radonjić posle nove pobede Crvene zvezde mts poručio da je pred njegovim timom vrlo težak ciklus utakmica - čak četiri u osam dana...Foto: MN Press..Košarkaši Crvene zvezde mts sigurnom partijom došli su do 18-0 u ABA ligi...Igrači Dejana Radonjića, koji je na klupi Zvezde ostvario 199....

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.