ABA: Zvezda lako sa Krkom za 18/0

Izvor: N1 televizija, 15.Jan.2017, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Zvezda lako sa Krkom za 18/0

Košarkaši Crvene zvezde upisali su i 18. pobedu u ABA ligi ove sezone, pošto su u 18. kolu regionalnog takmičenja pobedili Krku rezultatom 79:82.

Pred oko 4.000 navijača u dvorani „Aleksandar Nikolić“ pobeda ‚crveno-belih‘ nijednog trenutka nije dolazila u pitanje.

Izabranici Dejana Radonjića su već u prvom periodu došli do dvocifrene prednosti, koju su potom održavali bez ikakvih problema >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << do kraja susreta.

Radonjić je duel sa timom iz Novog Mesta iskoristio da odmori jednog od najboljih igrača ‚crveno-belih‘ Ognjena Kuzmića. Svi ostali igrači šampiona Srbije upisali su se u strelce.

Najbolju u redovima Zvgezde bio je Nemanja Dangubić sa 13 poena i osam skokova, a dvocifreni učinak imao je i Marko Simonović sa 11 poena. Nejt Volters je dodao devet poena, šest asistencija i pet skokova, dok je Milko Bjelica imao isti broj poena.

Na drugoj strani se istakao Marko Luković sa 20 poena i šest skokova.

Crvena zvezda je ubedljiva na čelu tabele ABA lige sa 18 pobeda bez poraza, dok je Krka na samom začelju sa skorom 5/13.

Naredna utakmica košarkaše Crvene zvezde očekuje u četvrtak, kada će gostovati Makabiju u 18. kolu Evrolige, uz direktan prenos na Sport klubu.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.