UBADANJE NOŽEM NA BIR FESTU: Apelacioni sud poništio presude!

Izvor: Kurir, 09.Dec.2013, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBADANJE NOŽEM NA BIR FESTU: Apelacioni sud poništio presude!

Odlukom suda presuda je ukinuta Ljubomiru Trifunoviću i Ivanu Jeremiću da su nožem i bokserom povredili posetioce Birfesta zbog bitnih povredbi krivičnog postupka

BEOGRAD - Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je presudu kojom su Ljubomir Trifunović (21) i Jovan Jeremić (22) bili osuđeni na sedam, odnosno pet godina i devet meseci zatvora jer su 20. avgusta 2011. godine na Ušću, tokom "Birfesta", nožem i bokserom teško povredili devet mladića.

Istom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << odlukom presuda je ukinuta i Aleksandru Radoviću (23) koji je bio osuđen na osam meseci zatvora zbog učestvovanja u tuči koja je prethodila obračunu hladnim oružjem, objavljeno je na sajtu Apelacionog suda.

Taj sud je naložio da im se suđenje ponovi jer je prvostpena presuda Višeg suda u Beogradu morala da bude ukinuta zbog bitne povrede odredaba krivičnog postupka.

Trifunoviću i Jeremiću je na dan izricanja prvostpene presude 29. maja 2012. godine ukinut pritvor i oni će se do pravosnažnosti presude braniti sa slobode, dok je Radović ranije pušten iz pritvora.

Ukinutom presudom Trivunović i Jeremić su bili osuđeni zbog krivičnog dela nanošenje teških i lakih telesnih povreda.Oštećene koji su zadobili teške i lake telesne povrede u tom incidentu sud je uputio da naknadu štete ostvare u parnici.

Njima će se ponovo suditi zbog optužbi da su 20. avgusta 2011. godine posle ponoći na "Bir festu" na Ušću, pod velikim uticajem alkohola prišli jednom štandu piva i tu ušli u verbalni, a potom i fizički sukom sa oštećenima.

Tokom tuče koristili su bokser i nož, ubadali su i udarali mladiće s kojima su se sukobili, a potom pobegli.Uhapšeni su desetak dana nakon događaja.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Novo suđenje za ubadanje noževima na "Bir festu"

Izvor: Blic, 09.Dec.2013

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je presudu kojom su Ljubomir Trifunović (21) i Jovan Jeremić (22) bili osudjeni na sedam, odnosno pet godina i devet meseci zatvora jer su 20. avgusta 2011. godine na Ušću, tokom "Birfesta", nožem i bokserom teško povredili devet mladića...Istom odlukom presuda...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.