Pešak poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Brestovačke banje

Izvor: Bor030.net, 26.Mar.2023, 19:34

Pešak poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Brestovačke banje

Pešak star 71 godinu poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na deonici puta između Brestovačke banje i Borskog jezera. Nesreća se desila nešto pre 15 časova kada je na muškarca naleteo putnički automobil. Prema informacijama koje je objavila Ist media, pešak je hitno prevezen u Opštu bolnicu u Boru, gde je pokušana […] The post Pešak poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Brestovačke banje appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Uhapšen kineski državljanin osumnjičen da je kod Brestovačke banje udario pešaka

Izvor: Bor030.net, 27.Mar.2023, 12:52

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su kineskog državljanina L. J. (1989) zbog sumnje da je počinio „teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja“. L. J. se sumnjiči da je u blizini Brestovačke banje upravljajući „opel astrom“ udario sedamdesetjednogodišnjeg...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.