Bor: PEŠAK POGINUO U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI IZMEĐU BRESTOVAČKE BANJE I BORSKOG JEZERA

Izvor: TimockeVesti.net, 26.Mar.2023, 18:18

Bor: PEŠAK POGINUO U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI IZMEĐU BRESTOVAČKE BANJE I BORSKOG JEZERA

Bor, 26. mart – U nezgodi koja se dogodila danas oko 15 sati na deonici puta između Brestovačke banje i Borskog jezera, automobil je udario pešaka koji je od zadobijenih povreda ubrzo preminuo. Kako saznaje Ist media, povređeni muškarac starosti 71 godinu, bio je u teškom stanju nakon sudara. Hitno je prevezen u Opštu bolnicu gde je tim lekara pokušao da ga reanimira, ali nažalost bezuspešno.
Uviđaj na licu mesta je u toku, >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << a više informacija o uzrocima nezgode biće poznato nakon završetka istrage. Nažalost, ova tužna vest nas podseća na važnost poštovanja saobraćajnih pravila i propisa, posebno kada su u pitanju pešaci.
Članak Bor: PEŠAK POGINUO U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI IZMEĐU BRESTOVAČKE BANJE I BORSKOG JEZERA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pešak poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Brestovačke banje

Izvor: Bor030.net, 26.Mar.2023

Pešak star 71 godinu poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na deonici puta između Brestovačke banje i Borskog jezera. Nesreća se desila nešto pre 15 časova kada je na muškarca naleteo putnički automobil. Prema informacijama koje je objavila Ist media, pešak je hitno prevezen...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.