STIVEN SIGAL U BEOGRADU Glumac obradovao mališane u Prihvatilištu

Izvor: Blic, 29.Nov.2015, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIVEN SIGAL U BEOGRADU Glumac obradovao mališane u Prihvatilištu

Holivudski glumac Stiven Sigal bio je oko 12 sati danas u poseti Prihvatilištu za decu na Voždovcu.

 Čuveni glumac, Stiven Sigal, u prihvatiliste je došao kao ambasador fondacije "Umetnost, sloboda, snaga", koja vec godinama pomaže prihvatilištu i drugima.

Sigal je lauerat ovogodišnje "Braća Karić" nagrade za dobročinstvo i humanitarni rad.

VIDEO:

Glumac je proveo malo vremena sa decom, popričao, fotografisao se sa njima i davao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << autograme.

Kako "Blic" ekskluzivno saznaje, Prihvatilište ce u decembru posetiti i nekadašnji golman Mančester Junajteda Peter Šmajher, koji će mališanima doneti brojne poklone.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DECA SE ODUSEVILA Stiven Sigal posetio vozdovacko prihvatiliste (FOTO)

Izvor: medio.rs, 29.Nov.2015

Holivudska zvezda i majstor borilačkih veština Stiven Sigal bio je danas oko 12 sati danas u poseti Prihvatilištu za decu na Voždovcu.

Nastavak na medio.rs...

Glumac Stiven Sigal obišao Prihvatilište za decu u Beogradu

Izvor: Beta, 29.Nov.2015

Američki glumac Stiven Sigal stigao je danas u Beograd i sa gradskim funkcionerima obišao Prihvatilište za decu.  Glumac akcionih filmova, Stiven Sigal ovogodišnji je laureat nagrade za dobročinstvo i humanitarni rad Fondacije "Braća Karić" i u poseti je Beogradu kao ambasador Fondacije "Umetnost,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.